AJK Service team

IMG_3568Net zoals vrachtwagens hebben ook perscontainers, containeraanhangwagens, gronddumpers, enz. nood aan een periodiek onderhoud. AJK ondersteunt u bij reparaties, onderhoud en de montage van perscontainers en andere producten uit ons gamma. Met specifieke kennis en materialen sturen wij onze techniekers van het service team dagelijks naar onze klanten om een snelle en degelijke service te garanderen.

AJK komt ter plaatse

Ondervindt u problemen met één van onze producten? Hoe vervelend.
Gelukkig kan U bij AJK rekenen op een professioneel serviceteam! Spring gerust zelf eens binnen of neem contact met ons op en dan sturen we zo snel mogelijk een technieker uw kant uit. Al onze techniekers beschikken over de nodige kennis en een uitgeruste servicewagen zodat uw probleem snel van de baan is!

Bij AJK hechten we veel belang aan kwaliteit. Dat ziet u in de keuze van onze materialen en de innovatie in het productieproces. Ook na de aankoop van een product kan u op ons rekenen. AJK ondersteunt u bij het onderhoud, de reparaties en de montage van perscontainers en andere producten uit gamma. Hierdoor kan u de levensduur van uw product verlengen én de kans op onverwachte reparatiekosten verkleinen.

Wat u van AJK mag verwachten
  1. Montage en instructies bij de levering en indienststelling
  2. Uitvoering van de verplichte keuring
  3. Totale revisies van persinstallaties
  4. Mogelijkheid tot huren
  5. Uitgebreid tweedehandsaanbod van diverse producten

Heeft u vragen?

Wenst u meer te weten over ons AJK Service Team?

Contacteer ons of 011/44 04 06