Van wens tot creatie


Foto AJK 2014 kl
In de productiehal

Overweegt u een product bij AJK te kopen? Wij staan er op om altijd naar u te luisteren en een product samen te stellen dat echt wérkt, volledig in functie van u en uw bedrijf. Ook kan u bij ons altijd rekenen op een  goede prijs-kwaliteitsverhouding.

In eerste instantie zal u in contact komen met één van onze vertegenwoordigers. Tijdens dat gesprek kan u informatie geven over uw verwachtingen en over de functie die het nieuwe product zal krijgen in uw onderneming. Zo kan de vertegenwoordiger een realistische offerte voor u samenstellen.  Bij AJK besteden we veel aandacht aan de kwaliteit en de functionaliteit van onze producten. Onze productmanagers zien er op toe dat elke offerte zorgvuldig wordt gecontroleerd op de haalbaarheid en de veiligheid van het product. Als u een beslissing genomen heeft, stellen wij bij AJK alles in het werk om uw product(en) snel en goed af te leveren. Optimalisatie van ons bedrijfsproces is dus noodzakelijk:

  1. Moderne productieomgeving

    De volledig automatische lasersnijmachine zorgt voor een snel en precies voorbereidingsproces. Doordat ingewikkelde snijbewegingen tot het verleden behoren, kunnen we u een behoorlijke kwaliteits- en tijdswinst garanderen. Onze staalstraalmachine reinigt alle producten en verwijdert roest. Zo kunnen we het beste resultaat uit onze lakafwerking halen. Dit maakt dat enkele vlakke staalplaten hier buiten gaan als een container, afvalpers, kipper of containeraanhangwagen die klaar is voor het échte werk!

  2. CE-markering als bewijs van kwaliteit

    Dankzij de CE-certificaten, EN- en NEN-keuringen kan AJK u een permanente kwaliteit voorleggen. We werken er dan ook elke dag opnieuw aan om dit niveau op pijl te houden en onze productieprocessen verder te ontwikkelen.
    Op die manier kunnen we onze productie blijven ontwikkelen en gaan er regelmatig nieuwe creaties naar buiten!

Heeft u vragen?

Wenst u meer te weten over onze fabricage en onze andere producten?
Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons of 011/44 04 00

verhuur_iconVerhuur

AJK Renting is er om u op korte termijn te voorzien van het juiste product. Indien u nog niet tot een aankoop wil overgaan of wanneer dit niet noodzakelijk is, kunt u bij AJK Renting terecht voor een huur op langere termijn. Zowel containers, afvalpersen, aanhangwagens en kipperopleggers hebben wij continu in voorraad.

Lees meer

stock_iconOnze stockproducten

Omdat onze producten voor onze klanten vaak aan een aantal standaardeisen moeten voldoen, hebben we voor u een stockprogramma gemaakt met de meeste verkochte modellen in. Zowel van containers, afvalpersen, kipperopleggers en containeraanhangwagens is er een permanente stock in huis.

Lees meer

 

Onderhoud & herstellingen

Net zoals vrachtwagens hebben ook perscontainers, containeraanhangwagens, gronddumpers, enz. nood aan een periodiek onderhoud. AJK ondersteunt u bij reparaties, onderhoud en de montage van perscontainers en andere producten uit ons gamma.

Met specifieke kennis en materialen sturen wij onze techniekers van het service team dagelijks naar onze klanten om een snelle en degelijke service te garanderen.

Ontdek meer Neem contact